Bemutatkozás


alkoto


Kacskóné Antóni Katalin vagyok pedagógus és rekreációs szakember.

2009-ben valósítottam meg egy régi vágyamat és kezdtem arcfestéssel, testfestéssel, valamint csillámtetoválás (csillámos testfestés) készítésével foglalkozni. Először  okleveles, majd arany fokozatú okleveles festő minősítést szereztem nemzetközi szinten is elismert testfestők által zsűrizett munkáimmal.

Két leányzó anyukájaként hiszem, hogy a gyermekek őszinte mosolyánál, öröménél nincs nagyobb elismerés, ezért számomra nagyon fontos a kivitelezés minősége. Ennek érdekében minden esetben csakis kiváló minőségű, kifejezetten erre a célra használható alapanyagokkal dolgozom.

Munkáimról készült fényképek - a teljesség igénye nélkül - a galériában láthatók.

Miért éri meg Önnek igénybe venni szolgáltatásainkat?
Azért, hogy egy rendezvény, egy esemény, egy különleges alkalom minden téren különleges legyen, a megjelenésnek is egyedinek és különlegesnek kell lennie. Ehhez nyújtok segítséget, hogy mindez profikhoz méltó szinten megvalósulhasson és hosszú ideig emlékezetes maradjon.

Ezek olyan vágyak, melyek valóra válthatók! Csak a "mikort" kell kitalálnia majd a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek valamelyikén felkeresni és egyeztetni velünk. A többi a mi dolgunk...

Üdvözlettel: ...A TIGRIS...

 

Munka közben vidáman telik az idő.

facepaint made