Csillámtetoválás

 

Tartósság

Az elkészült minta megközelítőleg 10-12 napig marad a testfelületen. Függően attól, mely testfelületre kerül és milyen fizikai hatások érik. Ahol a bőr sokat mozog ( pl.: csukló, nyak ) ott a csillámszemcsék könnyebben elmozdulnak, egymáshoz dörzsölődnek és kimozdítják egymást a ragasztóból.

Pompás csillogás

Ragyogó csillogását a kozmetikai csillámpor színes felülete és alakja biztosítja.

Vízállóság

Az elkészített csillámfestés teljes tartóssága alatt vízálló. Tehát nyugodtan lehet zuhanyozni, mosakodni vagy uszodába, strandra járni a minta csak a víztől nem kopik le.
Dörzsölés hatására kopik - ruha, takaró, simogatás -, míg teljesen el nem tűnik, ezalatt csillogását mindvégig megtartja.

Így készül

A speciális, erre a célra alkalmas és megfelelő bőrbarát ragasztót (SEMMI MÁSSAL NEM HELYETTESÍTHETŐ!) felvisszük a kiválasztott testfelületre. A ragasztó kikötését követően az előkészített felületre felhordjuk a kiválasztott pompás színű csillámport.

Díszíthető

Esetenként még ez a csillogó festés is ragyogobbá tehető strasszkövek felhasználásával.

Tudnivalók

Tudnivalók a ragasztóról: Vízbázisú és antiallergén. Az ÁNTSZ által bevizsgált összetétel biztonsággal alkalmazható bőrfelületen paróka, strasszkő, csillámpor rögzítéséhez. Használata érzékeny bőrűeknek és 4 év alatti gyermekeknek nem ajánlott.
Információk a csillámporról: Alapanyaga poliészter (műanyag, melyből többek közt ruhákat is készítenek) és az EU kozmetikai jogszabályainak megfelelő minőségű színezőanyagok. Használata érzékeny bőrűeknek nem ajánlott.

Eltávolítása

Ha valamely okból az elkészült mintát el kívánja távolítani, azt olajos törlőkendővel vagy illóolajos vattával megteheti. Ha ezek nem állnak rendelkezésre fürdés közbeni áztatással is fellazítható és egy törölközővel letörölhető.


 

Bizonyosan a legcsillogóbb...

glittertattoo made